Dealer Service

Nieuwe auto besteld? Maak dan ook gebruik van de ‘perfect marriage’! De auto glanst nog mooier, en blijft dat langer doen. En beschermd jarenlang tegen externe invloeden!

Bescherm de lak van je nieuwe auto vanaf de start!

Het is bijna zover! Je nieuwe auto wordt binnenkort afgeleverd. Om je nieuwe auto optimaal te beschermen en langer prachtig te laten blinken is er de dealer service

Daarmee ga je optimaal je nieuwe autolak beschermen. De auto krijgt een diepere glans, die veel langer echt mooi blijft, dat beloven wij! 

Hoe doen we dat? Wij delen onze auto-detailing ervaring met jouw autodealer. En samen met de dealer maken wij de lak van je nieuwe auto sterker en dieper glanzend door het aanbrengen van een krachtige glascoating

Om dat te realiseren werken wij met speciale coatings met garanties van een paar jaar tot zelfs levenslange garantie op de lak. Waardoor jouw auto langer mooier dan nieuw blijft en beter beschermd is tegen alle externe invloeden.

Dit is de perfect marriage: de autodealer die jou de juiste auto gaat leveren, en The Boss Of Gloss die de extra bescherming en diepere glans aanbrengt.

Waarom een glascoating door The Boss Of Gloss?

Het glascoaten van een auto is een precies en zorgvuldig werk. Om te voorkomen dat dat misgaat is The Boss Of Gloss de beste keuze. 

Door jarenlange ervaring weet The Boss als geen ander op welke details gelet moet worden voor het allerbeste resultaat. 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Langdurige bescherming van je lak?

Om de beoogde kwaliteit van een hoogwaardige keramische coating of glascoating te behalen moet dit door gecertificeerde professionals worden aangebracht. 
The Boss Of Gloss volgt strikt de richtlijnen van de fabrikant van de glascoating om zo de duurzaamheid te kunnen garanderen.

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo
Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader

Dealer-service offerte aanvraag