GlasCoatings

Bescherm de lak van je auto/boot/motorfiets op de meest ultieme manier: met een glascoating!

Nazomer 2022 aktie: Gratis fotoshoot bij een glascoating!
Bel voor meer informatie: 06-54243468. Of bekijk de voorbeelden.

Auto glascoatings

Waar een traditionele wax of sealant gemiddeld 3 tot 6 maanden op de auto blijft zitten is dat bij een glascoating tot een aantal jaar. De glascoating hecht zich aan de lak vast en vormt daardoor een extra toplaag aan de lak. Hierdoor is de auto langer beschermd en makkelijker schoon te houden door het zelfreinigende effect.

Er zijn verschillende soorten coatings: glascoating, keramische coating en tegenwoordig zelfs graphene coatings. Afhankelijk van de staat van de auto adviseert The Boss of Gloss je graag welke je het best kan laten aanbrengen.

Het aanbrengen van de glascoating door the Boss of Gloss

Tarief glascoating vanaf € 799*

  • Wassen met onthard water
  • Drogen met gespecialiseerde airdryer
  • Afplakken van de kwetsbare delen
  • Polijsten van de auto
  • Ontvetten
  • Aanbrengen van de glascoating
  • Nalopen en aanbrengen van een cure-laag
  • Na twee weken eerste handwasbeurt inbegrepen
* Het tarief geldt voor een nieuwe auto. Voor een gebruikte auto hangt het af van de staat waarin deze verkeerd. Bel ons even om het tarief voor jouw auto te horen.

Waarom een glascoating door The Boss Of Gloss?

Het glascoaten van een auto is een precies en zorgvuldig werk. Om te voorkomen dat dat misgaat is The Boss Of Gloss de beste keuze. 

Door jarenlange ervaring weet The Boss als geen ander op welke details gelet moet worden voor het allerbeste resultaat. 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Langdurige bescherming van je lak?

Om de beoogde kwaliteit van een hoogwaardige keramische coating of glascoating te behalen moet dit door gecertificeerde professionals worden aangebracht. 
The Boss Of Gloss volgt strikt de richtlijnen van de fabrikant van de glascoating om zo de duurzaamheid te kunnen garanderen.

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Een afspraak maken?

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader