Auto veilig wassen

Voor het beste resultaat en een echt krasvrije wasbeurt kom je naar The Boss Of Gloss auto detailing!

handwassen - afbeelding van een hand die een auto wast - voor de schoonste, mooiste en best beschermde autolak

Auto handwassen

Wij wassen alleen met de hand en gaan voor zo min mogelijk fysiek contact met de auto, dit om krassen zo veel mogelijk te voorkomen.

Het water dat wij gebruiken is onthard water om kalkafzetting te voorkomen. Drogen doen wij met behulp van een speciale airdryer. Na het wassen word de auto altijd eerst ontvet en vervolgens voorzien van een hoogwaardige Wax of Sealant.

Tarief vanaf € 75

  • Wassen met onthard water
  • Gebruik van duurzame, niet krassende materialen
  • Diep reinigende, PH-neutrale auto shampoo
  • Drogen met gespecialiseerde airdryer
  • Zorgvuldig ontvetten
  • Aanbrengen hoogwaardige wax of sealant
  • Uitwrijven van de wax of sealant
* Het tarief is afhankelijk van de grootte van de auto, en de staat waarin deze verkeerd. Bel ons even om het tarief voor jouw auto te horen.

Waarom handwassen door The Boss Of Gloss?

Veel manieren van wassen laten kleine, bijna onzichtbare krasjes achter. En na veel wassen worden deze krasjes steeds zichtbaarder. Daarom vinden wij het belangrijk om je auto alleen met de hand te wassen. Met alleen de beste wasmiddelen, en met de beste en zachtste materialen.

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Langdurige bescherming van je lak?

Wist je dat je de lak nog beter kan beschermen
met een glascoating? Daarmee zorg je er voor dat er een beschermlaag op je lak komt, waarmee je auto jaren langer mooi blijft en weersinvloeden veel minder snel op je auto zichtbaar zijn!

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Een afspraak maken?

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader