High End Car Detailing

Wil je een ultieme glans in je autolak krijgen? Swirls en krasjes uit de lak van jouw supercar verwijderen?
Geen probleem voor The Boss Of Gloss.. 

High End Car Detailing detailing - Wij maken je auto mooier dan die ooit nieuw was!

Wil je je auto weer een mooie, diepe glans geven? Krassen laten verwijderen? Of je Supercar/Auto/Motor/Boot beter beschermen tegen weersinvloeden?

The Boss Of Gloss heeft voor alles een oplossing: van het verwijderen van oppervlakkige waskrassen (swirls) tot het verwijderen van diepere krassen.

Bij onze High End Car Detailing services zijn meerdere varianten mogelijk:

 • Basis polijsten geeft uw auto weer zijn glans terug. Micro krasjes en lichte swirls worden verwijderd.
 • Medium polijsten gaat wat verder en herstelt de lak bij lichte tot medium diepe krassen.
 • Heavy polijsten corrigeert zelfs de wat diepere krassen.

En vanzelfsprekend brengen wij daarna een beschermende wax of coating aan.

5 sterren - Google reviews

Wat doen wij bij een High End Car Detailing behandeling?

 • Wassen met onthard water
 • De-contaminatie: verwijderen van vliegroest, teer ed.
 • Auto kleien: het verwijderen van hardnekkige aanslag
 • Drogen met airdryer
 • Afplakken van kwetsbare delen en wielen
 • Polijsten (1, 2 of 3 stappen)
 • Ontvetten voor optimale hechting
 • Aanbrengen van wax, sealant of coating

Het tarief voor car detailing is afhankelijk van de grootte van de auto, en de staat waarin deze verkeerd. Bel ons even om het tarief voor jouw auto te horen.

Waarom je auto laten polijsten door The Boss Of Gloss?

De naam zegt het al: The Boss Of Gloss! Wij leveren kwaliteit zonder concessies. Door elke stap met de grootste zorgvuldigheid te uit te voeren overtreffen wij jouw verwachtingen. 

Car detailing door The Boss Of Gloss: wij brengen een oud ambacht terug naar een hoog niveau!

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Langdurige bescherming van je lak?

Met een auto glascoating bescherm je je lak het best. Het maakt het auto wassen veel makkelijker, en je lak is veel beter beschermd tegen chemicaliën zoals die in vogelpoep, boomhars en teer kunnen zitten.

Bijkomend voordeel is dat de auto veel meer glans heeft. Ook als de auto vuil is zie je de glans nog steeds. 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Een afspraak maken?

Veelgestelde vragen

Car detailing of auto detailing is het grondig reinigen en revatiliseren van de lak van een supercar of een fraaie auto.

Hiervoor worden professionele middelen en speciale gereedschappen gebruikt. De meeste autodetailers zijn gespecialiseerd in exterior detailing en/of interior detailing.

The Boss Of Gloss is gespecialiseerd in High End Car Detailing: het terughalen van de allerdiepste kleur en glans van kostbare auto’s. Waarbij de kwaliteit en het resultaat boven alles staat!

Ja, op verzoek komen wij ook aan huis! Neem hiervoor contact met ons op.

Sommige eigenaren laten hun kostbare auto liever thuis behandelen, en dat kunnen wij goed begrijpen. Wel overleggen wij van tevoren graag even welke faciliteiten er zijn (water, afvoer, overkapping mogelijk)

Meer over The Boss Of Gloss

Jazeker! Auto detailing, car detailing, auto polijsten, het is wat The Boss betreft allemaal hetzelfde. Zelfs auto poetsen kan hetzelfde zijn.

Auto poetsen is echter een ruim begrip: sommige mensen vinden auto wassen en in de wax zetten al auto poetsen.

De tarieven verschillen per auto. Een enorm vervuilde auto kost veel meer tijd om grondig te reinigen dan een auto die regelmatig onder handen wordt genomen.

Daarom is het het handigst om even met de auto langs te komen in Alphen aan den Rijn om een scherpe prijs te krijgen voor de gewenste behandeling.

Of vul het offerte formulier in, dan hoor je snel wat het voor jouw auto zou kosten.

Als mensen het hebben over auto poetsen, bedoelen ze soms wax uitwrijven, en soms bedoelen ze polijsten.

Sommige denken zelfs dat het poetsen het wassen en drogen van de auto is.

Wij noemen het liever zoals het is: polijsten (of auto detailing) is het terugbrengen van de echte glans van de lak door de (top)laag opnieuw spiegelglad te maken.

Wil je weten wat de beste manier is om een auto te polijsten?

Polieren is eigenlijk hetzelfde als polijsten. Vooral in Vlaanderen gebruikt men polieren, maar ook in Duitsland kent men polieren.

Een mooie vertaling staat op wiktionary: ‘mechanisch verwijderen van vuil’

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader