Koplamp herstel

Oudere koplampen kunnen door verwering na jaren steeds minder licht doorlaten.
BOG Autodetailing maakt de koplamp weer als nieuw!

Voor en na de koplamp herstel (verschuif de rode marker)

Koplamp herstel

Met de jaren kunnen koplampen dof worden en daardoor minder zicht en een vertekend lichtbeeld geven. Ernstig doffe koplampen zijn voor het RDW zelfs reden tot APK afkeur. 

Nieuwe koplampen zijn vaak een grote uitgave. Maar wist je dat je de koplampen ook kunt laten herstellen?

The Boss of Gloss herstelt je koplampen door ze te polijsten of te schuren, afhankelijk van de staat waarin ze verkeren.

Tarief vanaf € 25 per koplamp

  • Reinigen
  • Polijsten
  • Beschermen met lenscoating

Extra bij extreme gevallen (vanaf € 75 per lamp):

  • Grof tot fijn schuren van de lens 
  • Aanbrengen van nieuwe blanke laag 
* Het tarief is afhankelijk van de grootte van de auto, en de staat waarin deze verkeerd. Bel ons even om het tarief voor jouw auto te horen.

Waarom koplamp herstel door The Boss Of Gloss?

Verweerde koplampen kunnen hersteld worden. Er zijn veel middeltjes voor in de handel. Het resultaat kan in eerste instantie mooi lijken maar verslechtert ook weer snel!
The Boss of Gloss herstelt de koplampen zorgvuldig en op de juiste manier. 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Langdurige bescherming van je lak?

Met een keramische coating bescherm je je lak het best. Het maakt het auto wassen veel makkelijker, en je lak is veel beter beschermd tegen chemicalien zoals die in vogelpoep, boomhars en teer kunnen zitten.

Bijkomend voordeel is dat de auto veel meer glans heeft. Ook als de auto vuil is zie je de glans nog steeds. 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Een afspraak maken?

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader