Mercedes Benz SLK

Een mooie Mercedes Benz SLK van 11 jaar oud werd bij The Boss Of Gloss gebracht. De auto was in prima staat, maar de glans kon wel iets dieper. Ook het leer in het interieur kon wel een verzorgende behandeling gebruiken. Tijd dus voor een auto detailing behandeling van binnen en van buiten.

De auto is zoals altijd eerst grondig gewassen en daarna gedroogd met een speciale airdryer. Daarna is de Mercedes gekleid om ook de echt hardnekkige verontreinigingen te verwijderen. Vervolgens is de auto licht gepolijst, om microkrasjes te verwijderen maar vooral ook om de glans weer iets omhoog te brengen. Daarna is de auto voorzien van een glascoating.

Met een glascoating wordt een auto minder snel vuil. De coating blijft de auto voor meerdere jaren beschermen. En ook zal de SLK door deze extra beschermlaag de komende jaren makkelijker schoon te maken zijn: afspuiten met vlekvrij water is voldoende.  

Het interieur is ook gedaan, en daarbij heeft het leer een creme behandeling gekregen waardoor het er weer als nieuw uit ziet. The Boss Of Gloss is trots op het resultaat: een prachtige, weer diepglanzende Mercedes Benz SLK! 

logo van fotograaf Niels Goedegebuure