Opti-Coat Pro, Pro+ of Pro3

De ultieme bescherming van je autolak. Gegarandeerd!

The Boss Of Gloss is officieel Opti-Coat installer

De hardste beschermlaag op je autolak met de diepste glans? Dat kan alleen met Opti-Coat.

Opti-Coat is de marktleider in keramische coatings. Het effect van een Opti-Coat toplaag is verbluffend mooi. En Opti-Coat Pro 3 biedt bescherming tot zelfs de gehele levensduur van je auto!

Lees hier de 5 redenen waarom opti-coat de beste keramische coating is. Kom langs of bel voor meer informatie over een opti-coat behandeling.
Of lees meer over Opti-Coat. 

Wat kost een Opti-coat behandeling?

Er zijn 3 mogelijke Opti-Coat behandelingen: Opti-Coat Pro, Pro+ of Pro 3. 

Het tarief is afhankelijk van de grootte van de auto, en de staat waarin deze verkeerd. Bel ons even om het tarief voor jouw auto te horen.

Waarom Opti-Coat?

Er zijn veel keramische coatings beschikbaar. Deze blijven meerdere jaren werkzaam op een auto.

Opti-Coat is merkbaar anders. Een Opti-Coat behandeling – mits correct aangebracht –  blijft de autolak langer beschermen.

En met Opti-Coat Pro 3 ontvang je zelfs een garantie voor de gehele levensduur van de auto! 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Diepere glans met Opti‑Coat

Het doel van een keramische coating is bescherming tegen krasjes, en het meer naar boven halen van de oorspronkelijke kleur van de autolak.

Opti-Coat zorgt voor een intens diepe glans die de auto ongekend laat stralen. Een glans die ook meerdere jaren gegarandeert is. Bij Opti-Coat 3 zelfs levenslang! 

de rode das uit het The Boss Of Gloss logo

Een afspraak maken?

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader