Het begon met auto poetsen

The Boss Of Gloss – voor de mooiste auto

The Boss Of Gloss bezig met het polijsten van een BMW

The Boss Of Gloss

The Boss of Gloss is ontstaan vanuit pure passie voor het auto poetsen. Een traditioneel oud ambacht, bij ons verpakt in een moderne jas.

Wij poetsen met passie, en worden zelf blij met het resultaat.
En helemaal blij worden wij van de verrassing bij onze klanten als ze hun auto weer zien, tot in perfectie gepoetst.

Wij zijn vooruitstrevend en steeds op zoek naar de beste producten en behandelingen. Zodat jouw auto ook het best tot zijn recht komt.

Speciaal verzoek?

Aarzel niet en laat het ons weten! Behalve auto’s poetsen maken wij je boot, camper of vrachtwagen ook graag weer fraai. Ook op locatie.

Dus bel vooral even met 06 5424 3468 om te onderzoeken met wat wij voor jou kunnen betekenen! 

Wat zijn de specialiteiten van de Boss of Gloss?

Wij zijn gespecialiseerd in auto detailing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het mooi schoon maken van je auto (auto handwassen en poetsen). Of aan het verwijderen van krasjes en herstellen van de lak (auto polijsten). 

Met onze exterieur detailing halen we ook de wat diepere krassen weg en krijgt de auto een top behandeling waarna deze de oorspronkelijke kleur weer terugheeft.

In plaats van waxen of sealen adviseren wij daarbij voor een glascoating. Hierdoor blijft je auto zelfs jaren mooier. Met Opti-Coat Pro 3 krijg je zelfs voor de gehele levensduur van de auto een beschermende laag van de hardste kwaliteit met de diepste glans. 

En natuurlijk vergeten wij het interieur niet. Door de jaren heen wordt er vaak alleen oppervlakkig schoongemaakt. Een echt goede reiniging gaat veel verder. Met onze interieur detailing service zie en ruik je weer een echt fraai en schoon interieur.

Een mooie Audi e-tron voorzien van een glascoating in de nieuwe werkplaats van BOGAutoDetailing, The Boss Of GlossOmdat wij alles heel zorgvuldig en met erg veel aandacht voor kwaliteit doen krijg je bij The Boss Of Gloss altijd het beste resultaat. Wij maken je auto weer prachtig!  

Kom eens langs of bel ons voor een vrijblijvende prijs. Of advies, voor als je zelf je auto wilt verfraaien.

Een afspraak maken?

Ruud DickhoffRuud Dickhoff
10:42 21 Jul 22
Dinsdag 19 juli onze mazda mx 5 laten behandelen door de boss of gloss .Voor het eerst kennis gemaakt met de eigenaar Ted van dit bedrijf, dat voelde direct vertrouwd en goed.De laklaag van de auto behandeld, kleine beschadigingen weggewerkt en in de was gezet.Toen wij onze mx 5 kochten vonden wij hem al schitterend maar nu na ons bezoek aan de boss of gloss is het gewoon een nieuwe auto voor ons gevoel.Ted, klasse gewoon!Met vriendelijke groetRuud en Sylvia
Ray SoumokilRay Soumokil
18:53 08 Jul 22
Ben bij Ted Boss of gloss autodetailer terecht gekomen om dat hij auto's van vrienden onderhoud met schoonmaken.Heb mijn Mercedes SLK door Ted laten doen mijn auto is 11 jaar oudMaar Ted heeft hem showroom nieuw afgeleverd en wauw!!!Kan een ieder die zijn auto als nieuw wil laten GLOSSEN zijn jullie bij Ted op het juiste adres!Thanks Ted voor je liefde voor auto's
Dewi De JongDewi De Jong
15:29 04 Jul 22
Ted is echt een topper. Mijn auto valt nu weer op door de glans die er vanaf komt. Ook is hij weer zo schoon van binnen, zo schoon zou ik hem zelf nooit gekregen hebben! Ik raad het iedereen aan om eens bij Ted langs te gaan en de auto van binnen en buiten de liefde te geven die het eigenlijk verdient! 100/100🤩
Luuk De LangeLuuk De Lange
15:40 17 May 22
Als je op zoek bent naar de beste autodetailer van Alphen aan den Rijn en omstreken ben je hier aan het juiste adres! Wat heeft Ted een top werk geleverd! Je brengt je auto en hij komt als nieuw terug. Hij neemt de tijd voor je en geeft een eerlijk advies. Ook fijn dat hij veel info geeft om je auto in een top conditie te houden.Ted, super bedankt!!
Bas de HaasBas de Haas
12:47 01 May 22
Heb hier mijn auto laten poetsen. Auto zag er niet uit en de lak was erg beschadigd. Hij heeft hem heel wat jaartjes jonger gemaakt. Erg tevreden mee!!
js_loader