Auto detailing - Volkswagen Transporter T6.1 California

Ook mooie (bus)campers hebben baat bij een auto detailing behandeling door The Boss Of Gloss! De Transporter van 2 jaar oud was in prima staat, maar had wel al wat micro krasjes. Ook de glans kon wel iets dieper. En het leer in het interieur kon ook wel een verzorgende behandeling gebruiken.

De auto is zoals altijd eerst grondig gewassen en daarna gedroogd met een speciale airdryer. Daarna is de T6.1 gekleid om ook de wat hardnekkige verontreinigingen te verwijderen. Vervolgens is de auto licht gepolijst, om microkrasjes te verwijderen maar vooral ook om de glans weer iets omhoog te brengen. En als laatste is de buscamper voorzien van een glascoating, zodat de camper de komende jaren goed beschermd blijft.

En dat is best belangrijk, want de camper staat vaak op campings en onder bomen. Daaruit komt hars, vogelpoep en andere verontreiniging die dank zij de glascoating de komende jaren makkelijk er weer af te spoelen is. gewoon even afspuiten met vlekvrij water is dan voldoende.  

De eigenaar blij, en de The Boss Of Gloss trots op het resultaat: een strakke diepglanzende Volkswagen Transporter California om door een ringetje te halen! 

logo van fotograaf Niels Goedegebuure